Головна » 2015 » Серпень » 21

Робити добро для людей

Робити добро для людей

Хтось із мудрих сказав, що доброта, як та найніжніша рослина, теж прокладає собі дорогу через найтвердіший грунт, крізь тріщини скель чи через міць бетонного муру. Ніякий клин, ніякий молот і ніякий таран не порівняєш із силою доброї, щирої, чуйної людини! Розповідаючи про себе та про свою кар’єру, Олександр Приходько, депутат Київської обласної ради, натхненно говорив про те, як він любить свою рідну землю – Вишгородщину, де він народився і живе, де зустрів своє кохання, де виросли його син та донька і де разом вони раділи першим крокам і першим словам онука-первістка… Тут спочивають його батьки, які прищепили Олександрові первинність ... Читати далі »

Соціальна сфера

Соціальна сфера

Субсидії – основні зміни, що вносяться

З 21 липня 2015 року внесено зміни до порядку призначення субсидій (постанова КМУ від 26.06.2015 № 475 «Про спрощення порядку призначення та надання населенню житлових субсидій»)

 Призначення субсидії відбуватиметься на підставі лише двох документів: заяви та декларації (скасовується необхідність надання довідок про доходи, у тому числі й працюючих осіб). При цьому запроваджуються спрощені форми заяви та декларації про доходи і витрати осіб для звернення за субсидією.

 Запроваджується принцип призначення ... Читати далі »

21.08.2015

Безпека на воді

Безпека на воді

Відпочинок на воді повинен бути безпечним. Станом на серпень 2015 року у Вишгородському районі зареєстровано 10 випадків загибелі людей на водних об’єктах.

За вікном літо. Все більше хочеться покинути квартиру й відправитися на природу, здебільшого до лісу або річки.

Тому на часі говорити про воду, а точніше про правила поводження людей на водоймах, аби відпочинок приносив радість. Усім відомо, що вода – чудодійний засіб оздоровлення організму.

Купання дає людині фізичне та моральне задоволення, допомагає позбутися стресів. Але, на жаль, для декого відпочи ... Читати далі »

21.08.2015

Вишгородська райрада

Вишгородська райрада

20 серпня у приміщенні Вишгородської райдержадміністрації відбулося засідання 45-ї сесії Вишгородської районної ради VI скликання

Розглянуто актуальні питання

Сесія розглянула низку актуальних питань, що стосуються соціально­-економічної діяльності та подальшого розвитку району.

Затверджено звіт про виконання районного бюджету за перше півріччя 2015 року, що і передбачалося першим пунктом порядку денного. На сесії заслухано та затверджено звіт про витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за травень-червень 2015 року.

< ... Читати далі »

ТЕРИТОРІАЛЬНА РЕФОРМА

ТЕРИТОРІАЛЬНА РЕФОРМА

Володимир Шандра: «Проведення реформ – запорука європейського майбутнього та перемоги у війні»
До об’єднання громад через децентралізацію влади. Таке переконання висловили учасники засідання загальних зборів Київського обласного відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад.


Ухвалено загалом
Шляхи втілення адміністративно-територіальних перетворень разом із сільськими та селищними головами обговорили голова КОДА Володимир Шандра, голова обласного відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Іван Качан, заступник голови комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин Вадим Івченко, керівник Офісу реформ в Київській області Володимир У ... Читати далі »

21.08.2015

Мобілізація. Осінній призов

Мобілізація. Осінній призов

Наказ  2233. Офіційно

Про проведення призову на строкову військову службу у жовтні-листопаді  2015 року                                   

            1. На підставі Закону України «Про  військовий обов’язок і військову службу» та Указу Президента України  від 17 лютого 2015 року №88/2015 «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову вій ... Читати далі »

21.08.2015

Київське водосховище заростає водяним горіхом

Київське водосховище заростає водяним горіхом

Екологія. Чилім загрожує Дніпру

На Київському водосховищі зменшується кількість риби. Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Київській області занепокоєне тим, що ситуацію загострює внесена до Червоної книги рослина – чилім.

Приблизно 90% водних нерестовищ водосховища покрито водяним горіхом – чилімом. Експерти стверджують, що  його плантації повністю затягнули 96 кілометрів квадратних нерестовищ. За останні п’ять років неконтрольовані розростання чиліму зменшили рибопродуктивність водосховища на 35-40%. На сьогодні ситуацію погіршує спека, викиди нечистот у воду та неконтрольоване сільське господарство.< ... Читати далі »

21.08.2015

Вишгородське УСЗН запрошує на роботу

Вишгородське УСЗН запрошує на роботу

Управління соціального захисту населення Вишгородської райдержадміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Головних спеціалістів. У конкурсі можуть брати участь громадяни України, з вищою освітою відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом в державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 3 років. Вільне володіння державною мовою, комп’ютером. Складання профільного іспиту.

 Провідних спеціалістів. У конкурсі можуть брати участь громадяни України, з вищою освітою відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магі ... Читати далі »

ТЕРИТОРІАЛЬНА РЕФОРМА

ТЕРИТОРІАЛЬНА РЕФОРМА

У Київській облдержадміністрації розглянуто проект рішення „Про добровільне об’єднання територіальних громад” щодо добровільного об’єднання територіальних громад міста Буча Київської області, сіл Луб’янка та Блиставиця Бородянського району Київської області, сіл Гаврилівка, Тарасівщина, Синяк, Раківка, Червоне, Вороньківка Вишгородського району Київської області в об’єднану Бучанську міську територіальну громаду з адміністративним центром у місті Буча Київської області. Виключно усі податки, в тому числі і великих промислових підприємств, розташованих у селах Гаврилівка, Тарасівщина, Синяк, Раківка, Червоне, Вороньківка Виш ... Читати далі »

21.08.2015