Головна » 2015 » Серпень » 06

Герой нашого часу

Герой нашого часу

Вже другий  рік, як вогняний кордон суверенітету України  проліг на сході Держави Україна. 
Бажання перемогти ворога стало рушійною силою для героїчних  вчинків наших громадян. Відчуття любові до рідної землі, заповнило  серця українців. Cправа честі - боронити свою землю, щоб жити у вільній країні, без відчуття страху перед завтрашнім днем та із вырою у майбутнє.

Мужньо стримують непоборні українські воїни військовий натиск агресивного «руського міра» на чолі із ненаситною смертю, жертовне гирло якої норовить поглинути  Українську націю, його культуру та історію.


На варті 45-ти мільйонів життів українців, стоять титани – кіборги, народжені у людській под ... Читати далі »

Митниця "Бориспіль": контрабанда червоної ікри та риби

Митниця

В пункті пропуску «Бориспіль» затримано камчатські ікру та рибу 

Працівниками Київської митниці ДФС припинено спробу незаконного ввезення червоної ікри та риби. 

Наш співвітчизник, який повертався на батьківщину з Російської Федерації, а саме з м. Петропавловськ-Камчатський, намагався ввезти на територію України 26 кг червоної ікри та 8,5 кг свіжомороженої риби. Пасажир обрав  для проходження спрощену систему митного контролю - «зелений коридор», чим засвідчив, що переміщувані ним через митний кордон України товари не підлягають письмовому декларуванню, оподаткуванню митними платежами, не підпадають під встановлені законодавством заборони та об ... Читати далі »

06.08.2015

Контрабанда бурштину на Київщині

Контрабанда бурштину на Київщині

На Київщині вилучено 321 кг незаконно видобутого бурштину

 

У липні працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Київській області, в рамках досудового розслідування кримінального провадження розпочатого у травні минулого року за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, посадовими особами ТОВ «А» та ПП «Л», спільно з працівниками ГУ МВС України в Київській області вилучена бурштинова сировина загальною вагою понад 321 кг у 13 мішках, орієнтовною вартістю 4,2 млн. гривень. Коштовне каміння знаходилося на складі тимчасового зберігання Фірми «Д» у м. Біла Церква і по оперативним даним його намагалися вивезти представники ПП & ... Читати далі »

06.08.2015

УКРАЇНЦІ ВРАЗЛИВІ ДО ЗАГРОЗИ ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ

УКРАЇНЦІ ВРАЗЛИВІ ДО ЗАГРОЗИ ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ

0 800 500 335 (386 з мобільного)
Національна «гаряча лінія» з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації
Години роботи: 10:00-16:00, з понеділка по п’ятницю
Мови: українська, російська та англійська
la-strada.org.ua

З нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми* Міжнародна організація з міграції (МОМ) оприлюднила нові соціологічні дані щодо загроз неврегульованої міграції та торгівлі людьми в Україні

За результатами репрезентативного опитування населення**, здійсненого на замовлення МОМ компанією GfK Ukraine за фінансування Міністерств ... Читати далі »

06.08.2015

Підсумки тижня: Діяльність Держгеокадастру в цифрах

Підсумки тижня: Діяльність Держгеокадастру в цифрах

Держгеокадастр пропонує ознайомитися з ключовими показниками своєї роботи за минулий тиждень

Організація земельних торгів За тиждень з 24 до 31 липня 2015 року головні управління Держгеокадастру в областях включили до переліку земельних ділянок державної власності, права оренди на які можуть бути реалізовані на земельних торгах, 58 наділів. Загальна площа запропонованих земельних ділянок становить 2476,67 гектара. З них: у Сумській області до переліку додано 32 ділянки (1071,06 га), у Миколаївській та у Херсонській – по 8 (216,55 га та 980,66 га), у Закарпатській – 5 (55,71 га), у Рівненській – 3 (6,20&nb ... Читати далі »

06.08.2015