Головна » 2015 » Квітень » 18

Першопрохідців очікують фінансові бонуси

Першопрохідців очікують фінансові бонуси

Територіальна реформа настирливо стукає в двері. Про це йшлося під час дискусії на нараді у Київській облдержадміністрації за участі керівництва КОДА та облради, голів сільських та селищних рад, народних депутатів, експертів. 
 
Усе вирішуватиметься у громадах, яких сьогодні в Україні із 11 тисяч сільських рад лише п’ята частина самодостатня. Ось чому приклад Швеції, Польщі, країн Прибалтики, досвід яких узято за основу в українській методиці, має бути вміло «прищеплений» на теренах області. «Зак ... Читати далі »

Бережіть свої оселі від вогню!

Бережіть свої оселі від вогню!

Екстремальні кліматичні умови, що спостерігалися останніми тижнями на теренах Київщини, спричинили ряд великих пожеж, у тому числі й у Вишгородському районі. 
 
У другій половині дня 15 квітня на пункт зв’язку 37-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу трав’яного настилу в c. Лісовичі. До місця події було направлено черговий караул 38-ДПРЧ (Димер). Стояла спекотна та вітряна погода, що сприяла швидкому розповсюдженню пожежі. Вогнем було охоплено притулок для тварин. Знищено т ... Читати далі »

Вищедубечанці відвідали музей

Вищедубечанці відвідали музей

Срібними передзвонами місцевого храму нещодавно зустрів учнів Вищедубечанської ЗОШ І-ІІІ ступенів музей Великої Віт­чизняної війни села Пилява.
 
Під час мітингу біля обелісків воїнам-визволителям діти, затамувавши подих, слухали розповідь працівників музею про героїчні сторінки нашого краю часів Великої Вітчизняної війни, хвилюючі пісні військової тематики, що закликали стати на захист країни, надихали бійців на подвиги. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять тих, хто загинув у полум’ї жахливої вій ... Читати далі »

18.04.2015

І маленькі, і великі, і всі однаково смачні

І маленькі, і великі, і всі однаково смачні

Напередодні Великодня відбулася благодійна акція зі збору коштів для потреб табору «Лісова застава», що на Вишгородщині.
 
На першому поверсі адмінбудинку діти – вимушені переселенці із Донбасу – влаштували справжній Великодній ярмарок. Вихованці табору представили власноруч виготовлені та прикрашені паски, різного розміру, та всі однаково смачні. Маленька коштувала 20 гривень, більша – 50 гривень. Усі бажаючі могли долучитися до акції, поласувати свіжоспеченою паскою та допомогти табору. < ... Читати далі »

18.04.2015

Обереги для воїнів АТО

Обереги для воїнів АТО

Дитяча творчість нікого не лишає байдужим. Роботи, створені  руками юних майстрів, дивують своєю безпосередністю, фантазією, оригінальністю.
 
Представлення виробів на широкий загал є важливою подією в житті юних митців. Саме з метою презентації досягнень виконавської майстерності вихованців Вишгородський районний центр художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Дивосвіт», окрім власної постійно діючої виставки, проводить виставки спільно з благодійним фондом «Святої Ольги». Неод­норазово ... Читати далі »

Навчайте особистим прикладом

Навчайте особистим прикладом

Майже весь свій вільний час дітлахи проводять на вулицях, і тому не варте  ігнорування правила безпеки і на дорозі, що може привести до трагічних наслідків. 
 
Звертаємося до дорослих – ваша уважність, увага до дітей та особистий приклад щодо виконання правил дорожнього руху допоможе уникнути лиха. Безпека дітей залежить, насамперед, від вас. 
 

Поділились теплом і радістю

Поділились теплом і радістю

Великдень – світле радісне свято. У цей день прийнято ділити цю радість з рідними і близькими, добрими знайомими, обдаровувати їх великоднім хлібом та крашанками.
 
Громадяни похилого віку, котрі перебувають у стаціонарному відділенні для постійного проживання Вишгородського територіального центру соціального обслуговування, позбавлені такої радості. Бо вони – одинокі, у них немає рідні, яка б могла потурбуватись про них, привітати зі святом.
 
< ... Читати далі »