Головна » 2015 » Січень » 16

Оперативна нарада Вишгородської РДА 16 січня 2015 року

Виступ депутата облради Олександра Приходька. Громадський порядок (стан справ). Вишгородська ЦРЛ та невідкладна допомога (стан справ). «Тепломережа» (стан справ). РЕС (стан справ). Газопостачання (стан справ). Дорожні служби. План проведення семінару з сільськими головами, керівниками установ та організацій.

16.01.2015

Вирішено створити координаційну раду [Відео]

Вирішено створити координаційну раду [Відео]

15 січня за участю 20 волонтерів та 7 волонтерських організацій відбулось розширене засідання районного оперативного штабу з вирішення питань, пов’язаних з розміщенням, життєзабезпеченням, наданням соціального захисту мешканцям Автономної Республіки Крим, м. Севастополя, Донецької та Луганської областей, які переселяються у Вишгородський район для тимчасового проживання, надання допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції, їх сім’ям та іншим громадянам України, які перебувають в районі проведення антитерористичної операції. 
 

... Читати далі »

16.01.2015

У пісках диверсантам дали відсіч

У пісках диверсантам дали відсіч

Вартовий Роман «Ведмідь» подумки вже очікував на зміну, як раптом відчув щось підозріле.

— Тіше, тіше, — прошепотів хтось у темряві. Місячне сяйво на мить блиснуло на воронованій сталі націленого йому в груди автомата. На роздуми не було ні секунди, адже в найближчій хаті відпочивали бойові побратими, яких вороги вирішили знищити «по-тихому».

Двометровий шпигун, напевно, розраховував приголомшити українського вояка, тому не очікував спротиву. Але плечистий український сержант виявився не зі слабких та боязких. Відбивши убік зброю, він зчепився з ворогом урукопашну та спустив його по сходах у бліндаж. За мить той піднявся з ножем у руках. Роман же ... Читати далі »