Головна » 2014 » Грудень » 10

Звіт

Звіт

ЗВІТ роботи обласного штабу допомоги учасникам АТО та їх родинам заступника голови КОДА, керівника штабу Дмитра Христюка в період з 26 листопада по 08 грудня 2014 року

Дорога громадо!

За останні 10 днів роботи штабу ми продовжуємо спрямовувати діяльність на різнопланову допомогу як хлопцям, які знаходяться на території проведення антитерористичної операції, так і їх родинам.

... Читати далі »

Юридична допомога

Юридична допомога

Заступника голови Київської обласної державної адміністрації Дмитра Христюка.

1. Реєстрація місця проживання внутрішньо переміщеної особи.

Довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи засвідчує місце проживання внутрішньо переміщеної особи на період наявності підстав, зазначених у статті 1 Закону.

Багато говорили – нічого не сказали [ВІДЕО]

Багато говорили – нічого не сказали [ВІДЕО]

Голова районної ради Ірина Побідаш в малій залі адміністрації провела слухання щодо подальшої долі районного комунального підприємства з водних видів спорту.

Участь у засіданні, крім депутатів, тренерів та активістів, взяв президент Федерації академічного веслування України Володимир Власенко. Багато хто виступав, багато говорили. А пропозицій – жодної…

Але по закінченні (чи то наради - чи то слухання, але як на мене - говорильні) на думку спало те, що створюється ситуація, доволі ... Читати далі »

10.12.2014