Головна » 2013 » Серпень » 19

Навчальні заклади області будуть підключені до ЄДЕБО

Навчальні заклади області будуть підключені до ЄДЕБО

Про це повідомила директор департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації Наталія Клокар під час робочої наради з керівниками місцевих органів управління освітою, на якій йшлося про підготовку до нового 2013/2014 навчального року. 


- Президент України приділяє велику увагу впровадженню інформаційно-комунікаційних технологій в освіті. Цього року, виконуючи його соціальні ініціативи, Київщина досягла вагомих результатів. Вже найближчим часом сто відсотків навчальних закладів матимуть доступ до мережі Інтернет та будуть підключені до Єдиної державної електронної бази з питань освіти, - зазначила Наталія Клокар. 
... Читати далі »

19.08.2013

В Білій Церкві відкриють новий стадіон

В Білій Церкві відкриють новий стадіон

Заступник голови Київської облдержадміністрації Олександр Басай ознайомився з будівництвом нового спортивного комплексу «Зміна», що у місті Біла Церква. 


- Відкриття подібних споруд на Київщині сприяє залученню дітей до занять фізичною культурою та спортом, - наголосив Олександр Басай. - Будівництво цього стадіону є свідченням успішного виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо популяризації здорового способу життя серед дітей та молоді, впровадження новітніх форм організації змістовного дозвілля юнацтва, активного сімейного відпочинку, розвитку масового фізкультурного руху та залучення широких верств населе ... Читати далі »

19.08.2013